märts.aprill.mai2022

nonii. peaaegu viis aastat rahalugusid kirjutatud ja nüüd siis esimesed lüngad kokkuvõtetes. Tavapärast kokkuvõtet ei tule ka praegu, sest ega midagi tavapärast toimumas ei olegi. Proovime siis viimased 3 kuud kokku võtta:

  • motoorne rahutus tagasihoidlike finantsvarude tõttu sunnib tavapärasest rohkem tööd tegema. Liigun aasta algusest temos 10 k/kuus .
  • Istun kätel, investeeringuid ei tee. Tahan rahas jõuda kõigepealt aastase meelerahufondini (see on umbes 50 tuhat). Hetkel kontojääk ~33 tuhat.
  • Endiselt kulub suur osa sissetulekust kodu sisustamisele. Just nüüd kui tundub, et hakkab vist valmis saama, tuli mõte ehitada talveaed. Eesti suvi, tead ju küll
  • Kaitseliit. Nädalavahetused on sisustatud.
  • Inflatsiooni üle ei teagi, kas rõõmustada või kurvastada. Pangalaenu taandab see küll rõõmsasti vähemaks.

Edaspidi teen pigem aruandlust kord kvartalis. Kui just midagi põrutavat vahepeal toimunud ei ole.

2 kommentaari “märts.aprill.mai2022

  1. Hei, loodan, et kirjapulka päris põõsasse ei viska – ootan Su lugusid 🙂 need on olnud mulle suureks abiks🙏
    Annan aru. Olen Sinu juhatuse järgi püüdnud talitada ja otsinud seda pivot, mida teha ja ma vist leidsin selle – SalonLife. Broneerimissüsteem, millega tuleb kaasa päris palju selliseid rakendusi, mida olen üritanud teha excelis ja paberil🙈 Muutused on valusad…

    Lisasissetulekud. Rõõm on iseennast kõrvalt jälgida. Uus “kinnisvarahangeldajate” infokeskkond on kasvatanud julgust võimalusi kasutama. Eeldab loomulikult ka vaba raha olemasolu ja usaldusväärseid sõpru. Nimelt õnnestus äripartneriga teha väga hea korteriflip (eriti arvestades tänaseid hindu), mis kasvatas vaba raha hulka ca poole võrra. Võimalik, et algaja õnn, aga selline eduelamus ja süst kulus ära💪

    Liked by 1 person

    1. Tore lugeda su edusammudest! Eks ta nii ole, et raha (ja võimalusi) vedeleb igal sammul, ole ainult aktiivne neid leidma. Ja mida rohkem otsid, seda rohkem ka leiad.

      Ära kaduda plaanis ei ole, blogi kirjutamine on võimas töövahend fookuse hoidmiseks, sunnib regulaarselt neil teemadel mõtlema. Alates detsembrist olen kodu ostu ja sisseseadmise vaimus võnkunud, seetõttu ka tähelepanu mujal. Teades oma rahutust, pakun 2-3 kuud ja investeerimismaailmas tagasi.

      Liked by 1 person

Lisa kommentaar